Show More
Show More
Show More

BRÖLLOPSDESIGN

Grafisk profil och setting design för bröllop i Toscana.

 

DESIGNEN 
Den här designen var speciell för mig eftersom den var till vårt egna bröllop. Bröllopet ägde rum på en kulle i Toscana omringad av olivlundar och cypresser. Akvarellen med oliverna passade fint som bakgrund för att ge en naturlig och personlig känsla, kopplat till omgivningarna. Våra namn textade jag för hand till en kalligrafisk logotyp, där de två cypresserna symboliserar "stabilitet" och "växa sida vid sida".

Som grafisk designer kunde jag inte låta bli att trycka upp även programblad, menyer, placeringsskyltar och stor skylt vid landsvägen, för att ge ett genomgående grafiskt uttryck.

Inbjudan gjorde jag digitalt som en hemsida.

EVENTET
Att projektleda detta 3-dagars event var inte helt olikt arbetet inför en modefotografering, fast denna gång utan en stor budget i ryggen. Jag skapade en moodboard för att finna den rätta känslan, scoutade location, budgeterade, letade fram ett italienskt team för att hjälpa mig realisera min sceniska idé. Ljud och ljus, artisteri, musiker, catering, florist etc. Vidare valde jag ut all rekvisita såsom stolar, dukning, lampor, blommor, samt skötte den italienska logistiken för gästerna. Allt vid ett privat hus jag fann på en kulle i Toscana. 

 

Ett projekt jag är stolt över att ha rott i hamn, som inte skulle gått om jag inte kunde det italienska språket. Nu koordinerar jag andra svenskars dröm om bröllop i Toscana, Italien. Läs mer på eventitalien.com

© 2020 by Klara former